Netkale Paylaşım Blogu guncel konular saglik ve daha fazlası...

Son Dakika

Post Top Ad

Your Ad Spot

7 Haziran 2015 Pazar

Flash Oyun Dünyası

Flash Oyun Dünyası


Her yıl ortalama %40 büyüme ile flash oyun sahası internetin en iyi pay piyasa değerlerinden bir tanesi. öyle ki şahısların interneti kullanmalarının esas nedenlerinden biri biçimine gelmiş durumda. Dünyada piyasa geliştikçe ülkemizde de gelişiyor elbette. Bugün sizlere bahsedeceğimiz site yine birbirinden güzel oyunlar barından bir oyun sitesi: www.oyunli.com
bununla birlikte yeni girişimlerinden, yeni oyunlarından ve kendilerinden haberlerden – gelişmelerden bahsettikleri bir bloglarıda bulunuyor. Oyun dünyasının sıkı takipçileri ve bu yaratıcı arkadaşların neler yapmakta olduklarını görmenin yanı sıra okuyup önceden haberdar olmak için bloglarını da takip etmenizi öneririz.
www.quickplaygame.com
www.oyunli.com



sırf gençler için değil zamanını keyifli bir şeyler yaparak geçirmek dileyen herkes için candır oyun siteleri. Belki kolay, belki kapsamlı, belki geliştirici, belki pekiştirici lakin tam olarak keyif verici. çağının nasıl geçtiğini ayrım ettirmeyen fakat aynı zamanda katkı sağlayabilecek sitelerden bir tanesi de  oyunli  ve  quickplaygame.com  Tıklayın ve oyun dünyasında yerinizi alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar