Metrolu Pasta Tarifi
Metrolu Pasta Tarifi |
Gerekli Malzemeler
- Üç su bardağı sade mısır gevreği- Bir yemek kaşığı bal
- Bir yemek kaşığı margarin
- Üç tane ülker metro çikolata
- Bir çay bardağı dövülmüş ceviz
Yapılışı
İlk önce metro çikolatalar küçük parcalara bölünür.Bir tencerede bal,margarin ve ve küçük parçalara ayırdığımız cikolataları iyice eriyinceye kadar sürekli karıştırarak pişirelim. Ayrı bir kapta hiç bekletmeden ceviz ve mısır gevreğine katalım. Donmaması için çok hızlı bir şekildede iyice karıştıralım.Küçük boy bir kahve fincanını ıslatıp hazırladığımız karışımı içerisine koyalım ters çevirelim.Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder