Netkale Paylaşım Blogu guncel konular saglik ve daha fazlası...

Son Dakika

Post Top Ad

Your Ad Spot

3 Haziran 2015 Çarşamba

İnari Tilkisi

İnari Tilkisi


Dünyanın en tatlı hayvanı olarak bilinen ''İnari tilkisi''nin türünden 30.000.000 tane kaldığı öne sürülüyor. İnari tilkisi şu an bile olsa bir rekorun sahibi. En tatlı hayvan rekoru. İnari tilkisinin boyu uzamaz ve gözleri küçülmez.Bu tilki türü köpek türü olarak da biliniyor ama bazı özellikleri aynı bir köpek gibi. Mesela insanlara karşı  sıcak kanlı olması veya çocukları sevip onlarla oyun oynamaları bunu şirin ve tatlı gösterir.Bu yarı köpek yarı tilki olarak az olsada bilinen bir hayvan türü.Bu hayvan bazı efsanelerde farklı tipler ilede biliniyor.ingilterede bu hayvanın ismi '' Most fox'' veya ''İnari fox'' olarak geçiyor.

Tüm hayvanların çeşitli özelliği ve özelliklerine göre de güzellikleri vardır. Bütün hayvanlar alemi çerisinde dünyanın en tatlı hayvanı hangisi dersiniz? Dünyanın en tatlı hayvanı İnari Tilkisi. Peki İnari Tilkisi Nedir ? İnari Tilkisi hakkında neler söylenebilir ?Görüntü olarak Furby’ye benzetilen İnari Tilkisi bir köpek türü aslına bakarsanız.


Dünyanın en Tatlı Hayvanı/Dünyanın En Sevimli Hayvanı

Dünyanın en sevimli/tatlı hayvanı olarak bilinen İnari Tilkisi gerçek mi şeklindeki soruya cevabımı evet olacak. Most Fox veya İnari Fox olarak bilinen dünyanı  en tatlı ve sevimli hayvanı İnari Tİlkisi yarı köpek, yarı tilki olan dünyanın en tatlı ve sevimli hayvanı İnari Tilkisinden dünya üzerinde 30.000.000 adet olduğu tahmin edilmektedir.
Dünya üzerinde 30 milyon adet inari Tilkisi mevcuttur. İnari Tilkisi yarı tilki yarı köpek cinsi bir hayvandır. İnari Tİlkisinin boyu uzamaz. Gözleri kocamandır. Pek çok özelliği köpeklerin özelliklerine benzemektedir. Son derece sıcak kanlı olan bu tatlı ve şrin hayvanlar, çocukları çok severler ve çocuklarla oyun oynamaya bayılırlar. İnari tilkisi hakkında söyleyebileceğimiz son şey ise, inari tilkisinin çok fazla bilinen bir tür olmadığıdır. Buna rağmen, inari tilkisi dünyanın en tatlı ve sevimli hayvanı olma ünvanını elinde buşundurmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar