Netkale Paylaşım Blogu guncel konular saglik ve daha fazlası...

Son Dakika

Post Top Ad

Your Ad Spot

12 Ağustos 2016 Cuma

Başkomutan Erdoğan

Başkomutan Erdoğan

Evet Başkomutan Erdoğan ve Türkiye Halkı Dünya'yı şaşırtıp ağızları açık bırakacak şekilde kenetlendi. Bu kenetleniş bu birleşme adeta dünya devletlerine atılan bir Osmanlı Tokadı sarsıntısı yaşattı. Bu tokattan sonra sarhoş ve şaşkın düşmanlar ve şeytan aleyhilanenin işbirlikçileri ne yapacağız arayışı içerisine girdi. Kimi hainler kendilerini vatansever kılığına bürüyerek kurtulma yollarını denerken şeytanın sinsi oyunları bir bir ortaya çıktı. 
30 Senedir ağlama modunda olan münafığın yüzü ağlamaklı ifadeden kurtulamayacak. Bu insan kılıklı hep ağlayacak ama artık gerçekten ağlayacak Bizim milletimiz kundaktaki bebeğini getirip Külliye yoluna dizdiği sürece şeytanlar ve askerleri hep ağlayacak. 
İlan etmeye gerek mi var ? Başkomutan aynı zamanda İslam Devletleri gözünde artık halife dostlar.
Sahte kerametlerle başlayan FETO terör örgütünün 40 yıllık yapılanması 4 saatte nasıl çökertildi değerli ümmet, bir insanın içi iman ile dolu olursa ancak bu şekilde tank ve uçak karşısında durabilir iman yok ise evde dahi saklanacak yer arar tıpkı kafirler gibi ey imanlı kardeşlerim.
Evet savaş çoktan başladı Hak ile batılın savaşı aslında hiç bitmedi çünkü şeytan aleyhilane hiç durmadı bazan dinlendi yerini şeytanlaşmış insanlara bıraktı. Bu savaş son savaş değerli kardeşlerim uzun uzadıya anlatmanın izah etmelerin elbette faydası olacaktır ama bu savaş!!! aslında Diriliş ve uyanışın tetikleyicisi oldu bu fitne ... bu şer...
Pek çoğumuz Mehdi a.s. 'ı bekliyoruz ...bu şuurdayız elbette..beklerken sakın ola gaflete düşüp sadece beklemeyelim ve mücadele ederek bekleyelim, Bizler biliyoruz ki zafer ALLAH'ındır ve ALLAH nurunu tamamlayacaktır. İman etmişiz elhamdülillah ve işte 15 temmuz gecesi Allah bu imanlarımızı şahlandırdı ve sonuç ortada ey ümmet.
MazALLAH ya şeytan harb ilan etmişken hala gaflette olsaydık, ya iman sebebimiz olmasaydı Allah korusun belki hem dünya hem ahretimizi kaybedecektik. Bizim milletimiz için asıl korkunç olan şey kaçmaktır çünkü biliyoruzki kafire karşı geri adım atmak cehenneme adım atmaktır müslüman için ve bu ayet ile sabittir dostlar.
Artık bu ümmet dik duracak nerede ve nasıl olursa olsun küffara karşı dimdik olacak, vakit diriliş vakti ve şeytan askerlerine papuç bırakılmayacak.
Nerede ne halde olursan ol bu vatan için bir tehlike görürsen ey ümmet onu durdur çünkü ümmetin ümidi sensin Türkiyem.
Bizi bizden kopardıklarını sananlar yıllarca hain planlar hazırladılar, ülkemize değerlerimize gizli düşmanlık besleyenlerin halkları dahi bunlara dur diyemediler. Çünkü korktular... Dünyayı yaşanılmaz hale getirenler doymak bilmez nefisleriyle hareket edip adeta kötülüğe aç kalmışcasına ellerinden gelen her pisliğin içine güzel vatanımızı sokmaya çalıştılar ancak hep unuttukları bir şey vardı ve hep tekerrür ediyordu bu ise müslümanlardaki imandı.
İşte meydan işte iman işte müslüman, Dünyada her gün kaos oluşturma girişiminde bulunan hainler yenileceksiniz ve cehenneme gömüleceksiniz.
Vatanına Milletine Bayrağına Özgürlüğüne Başkomutanına sahip çıkan başta şehitlerimiz ve gazilerimizden ALLAHU TEALA C.C. razı olsun Milletimiz varolsun.
Unutmayın ki köpekler sıkışınca daha çok havlar ve saldırırlar, kaçıç noktası kalmayan itler son hamlelerini yapacak fırsat bulamayacaklar.
Bizi nereye sürüklüyorlar diyen ey çatlak sesler sizin bir yere sürüklendiğiniz ve vatan şuurunuzda yok, sadece siz bilmeden sizi dahi canilerin ellerine teslim etmeyen vatan aşıklarının merhametli kollarına çekiliyorsunuz.
Bu saatten sonra tedbir elden bırakılmamalı kardeşlerim bildiğiniz üzere siyaset artık bitti ve herşey çok net artık. Oyunlar açık oynanıyor planlar yine aynı ve dehşet, bizlere yüzyıllardır İslama alenen açılmış savaşa karşı durmak İslamın koruyuculuğunu yapmak şerefi düşüyor kardeşler.
Şu tesellimiz olsun ki şehitler acı çekmez ey canlar...Ölüm sonsuz hayata doğmaktır ve şehitlik ne güzel uyanmaktır kardeşler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar